«بسم
الله الرّحمن الرّحیم»
در اسفند 1397، به پیشنهاد نگارندهی وبلاگ «ن والقلم و ما یسطرون» پویش «مؤثرترین وبلاگها» در محیط بلاگ بیان آغاز شد. در فروردین 1398 مقرر شد نتایج این پویش با همکاری چند نفر از بلاگرها جمعآوری و منتشر شود. من بهدلیل محدودیت زمانی برای این کار اعلام آمادگی نکردم، اما بههرحال فرصتی دست داد و توانستم خلاصهای از نتایج پویش را آماده کنم. ذکر این نکته ضروری است که نتایج این پویش پیشتر توسط نگارندهی وبلاگ «حرفهام» احتمالاً بهصورتی دقیقتر و بهتر در مطلب «نتایج پویش مؤثرترین وبلاگ ها» منتشر شده است. بااینحال، این موضوع را به جناب «ن. .ا» منتقل کردم و با هماهنگی ایشان قرار شد، نتایج را در این وبلاگ هم منتشر کنم. در تصویر زیر نتایج مربوط به تعداد آرای هجده وبلاگ نخست این پویش که تعداد 3 رأی یا بیشتر را کسب کردهاند ارائه شده است.
در ادامه نیز فهرستی از کلیهی وبلاگهایی که مشارکتکنندگان در این پویش از آنها نام بردهاند ارائه شده است. برای آگاهی از جزئیات انتخاب هر یک از شرکتکنندگان در این پویش نیز میتوانید، فایل نتایج را دریافت کنید. شایان ذکر است که موفق به پیدا کردن نشانی چند وبلاگ نامبرده در فهرست نشدم و برخی از وبلاگهای نامبرده نیز حذف شدهاند یا نشانی آنها تغییر کرده است.
درباره این سایت